آبیاری هوشمند چیست ؟؟؟

۷۴۶ بازديد
حفاظت و صرفه جویی آب با فناوری های جدید آبیاری

بهبود بهره وری آبیاری می تواند تا حد زیادی به کاهش هزینه های تولید در کشاورزی، ساخت صنعت رقابتی تر و پایدار کمک کند. بهره وری از طریق آبیاری مناسب اراضی کشاورزی به طور متوسط می تواند در حفظ و هم در افزایش کیفیت خاک ودر نتیجه به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از بیش از حد اعمال آب کمک به سزایی بکند. با پیشرفت فن آوری وبا ساخت سنسورهای پیشرفته آب و خاک می توان بر عملکرد کارآمد و اتوماتیک سیستم های آبیاری نظارت صحیحی داشت. آبیاری اتوماتیک مبتنی بر سنسور آب و خاک باعث بهینه شدن آبیاری در منطقه ریشه گیاه شده و به دنبال آن رشد سریع گیاه را نیز به دنبال دارد.از مزایای دیگر این تکنیک های آبیاری اتوماتیک راحتی و آسان بودن آن می باشد . این سیستم سازگار با نیاز های گیاه و درخت می باشد و مقدار آب مورد نیاز برای آبیاری به شرایط آب و هوا در طول فصل و شرایط خود گیاه بستگی دارد. این طرح نه تنها مدیریت درستی بر منابع آب و خاک دارد بلکه به صرفه جویی قابل توجه منابع آب در مقایسه با آبیاری سنتی منجرخواهد شد.




معرفی سامانه

سامانه هوشمند “سوواران” یک سیستم کاربردی بسیار مفید برای مدیریت آبیاری مزارع و باغ ها و فضاهای شهری می باشد که محصول سعی و تلاش گروهی از متخصصان رشته های مهندسی آب، مهندسی الکترونیک، مهندسی کامپیوتر و نرم افزار و مهندسی شبکه وآی تی می باشد. این سیستم با موفقیت تمام تست های مهندسی لازم را پشت سر گذاشته و با اطمینان می تواند در بخش صنعت و کشاورزی به کمک کشاورزان و باغداران بشتابد، این سیستم به وسیله یک نرم افزار اندرویدی و IOS طراحی شده، مدیریت می شود، این نرم افزارها قابلیت نصب بر روی هر گوشی تلفن همراه و تبلت را دارد، چون این نرم افزار قابلیت نمایش همزمان شیرها و قطعه های اراضی را به صورت بصری فراهم می نماید ،کاربر می تواند با انتخاب چند دکمه بر روی تبلت خود، همان مکان در زمین های واقعی را آبیاری کند، با این روش مدت زمان و مقدار آبیاری و تاریخ آبیاری به صورت خود کار در جداول توصیفی ثبت می شود و برای بررسی و آمار برداری و نتیجه گیری بسیار مفید خواهد بود. این نرم افزار طراحی شده این امکان را می دهد تا دستوراتی که کاربر اعلام می کند، به مکان مورد نظری که باید آبیاری شود فرستاده می شود، سخت افزار گیرنده بعد از دریافت این کدهای دسته بندی شده و پردازش آنها پمپ های آب نواحی را روشن می­کند تا شروع به آبیاری کند.



کلیات اتوماسیون آبیاری

سیستم نرم افزاری



برای ارتباط داده های مکانی با داده های توصیفی و همچنین ارتباط آنها با مدارسخت آفزار نیازمند به یک محیطی پویا می باشد تا در آن محیط بتوان مدیریت سفارشی شده ای بر روی نواحی مورد مطالعه داشت .با توجه به اینکه ثبت داده ها و همچنین جزیات آبیاری و زمان و میزان آن در کامپیوتر بسیار زمان بر می باشد این سیستم با هربار که کاربر دستور آبیاری بخشی از نقشه را صادر می­کند اطلاعات به صورت خودکار وارد دیتابیس مربوطه می شود، این عمل در زمان­هایی که نیاز به پردازش داده ها و مطالعه بر روی میزان و زمانی که به گیاه می­رسد وهمچنین میزان دما و رطوبت موجود در زمان آبیاری کاربرد زیادی دارد .
منبع:soovaran.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.